Meedoen
Teylers Museum
Downloads
Docenten
Geschiedenis
Soorten en betekenis
Je eigen piercing
FAQ's
Links
Fun
Colofon
Homepage
Homepage
Homepage
 


Links

www.gggd.amsterdam.nl
Officiële site van de GG&GD Amsterdam. Op de site kan je, als je zoekt naar piercing, een informatiefolder downloaden en een lijst opvragen van veilige en onveilige piercingshops in Amsterdam. Ook kan je allerlei vragen kan stellen. Je krijgt altijd antwoord. Je kan ook bellen: 020-5555581

www.jipdelft.nl/thema.php?jipvar=10217&achtergrondvar=7
Website van het Jongeren Informatie Punt Delft, JIP. In dit deel vindt je informatie over Piercing. Bij een JIP kun je informatie krijgen over alle onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. In iedere stad zit wel een JIP. Adressen kan je vinden op de site.

www.sjn.nl/16ofzo
Site van het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn speciaal voor jongeren. Je kan er informatie vinden over alle onderwerpen die je bezighouden, bijvoorbeeld piercing. Ook hebben ze een lijst met adressen en telefoonnummers.

www.netdokter.nl
Website speciaal gemaakt voor jongeren over gezondheid.

www.ggdwestbrabant.nl/content/TP/contact.htm
Lijst met veel gestelde vragen over Piercing van de GGD West-Brabant. Ook kan je online vragen stellen en zien welke Piercingstudio’s veilig zijn.

http://piercen.pagina.nl
Startpagina over alle aspecten van piercing en links naar adressen van piercingshops

www.cultonline.nl
Website voor en door jongeren over alles wat er gebeurt op het gebied van kunst en cultuur. Informatie over Piercing vindt je in het Dossier Mode.

http://www.museum.upenn.edu/new/exhibits/online
_exhibits/body_modification/bodmodpierce.shtml

Site van het museum van Archeologie en Antropologie van de universiteitsmuseum van Pennsylvania in Amerika, waar informatie over de geschiedenis van Piercing en Tatoeage wordt gegeven.